אחת מכל שש פיצות שנרכשות באשקלון מגיעה במשלוח מקוון. התיאבון של תושבי העיר לפיצות כמעט תואם את הפופולריות של מאכל זה בארצות הברית, ויש סימנים חזקים לכך שבקרוב גם הישראלים יאכלו כמעט 350 משולשי פיצה בכל שנייה.
משלוחי פיצה באשקלון מאפשרים נוחות, מה שהוביל את תעשיות משלוחי הפיצות בעיר להתרחבות מהירה בשנים האחרונות. פיצה וטייק אווי ראו התרחבות מהירה בחמש השנים האחרונות.
משלוחי פיצה באשקלון של פיצריות עצמאיות או תחת מותג זכיינות
זכיינות לניהול פיצרייה מונעת על ידי מודל עסקי מוכח, כוח שיווקי עצום והכרה במותג פופולרי, מה שמוביל לביקוש שמתרחב במהירות, של בעלי פיצריות באשקלון שמתנהלים תחת חוזה זכיינות של רשת בינלאומית גדולה.
המזון המהיר האולטימטיבי
פיצה היא ארוחה קלה ומהירה כשאתם רעבים וזקוקים למשהו טעים, והיא גם פשוטה וזולה להפליא לייצור. בתוך כמה דקות, שף פיצה מנוסה יכול לרשרש את בצק הפיצה הגולמי עם כל תוספת שנבחרו מהתפריט (פפרוני הוא הפריט המבוקש הנפוץ ביותר של משלוחי פיצה באשקלון). בתוך כמה דקות מביצוע ההזמנה, הפיצה האפויה הטעימה והארומטית יוצאת מהתנור – משלימה מחזור הכנה שלוקח פחות מ-10 דקות בסך הכול. תהליך פשוט זה מתאים לייצור בכמויות גדולות, מה שהופך את הכנת פיצה בתפזורת לחסכונית ביותר.
נושאים ווריאציות
עבור חלק מהלקוחות שמזמינים משלוחי פיצה באשקלון, המרכיבים הפשוטים של פיצה הם חלק גדול מהמשיכה, במיוחד כשתפריט הפיצרייה מציע שפע אפשרויות של תוספות מעניינות ומקוריות. מותגים מובילים מקפידים להציג ללקוחותיהם מגוון אפשרויות של תוספות לפיצות, כך שכל פיצה מרגריטה פשוטה הופכת למנת מישלן. שיפורים נפוצים בתפריטי פיצריות כוללים נגיסי עוף, טונה אדומה, גבינות עיזים או גבינות מתובלות בטעמים שונים, ותפריט צד המציע מקלות גבינה, עגבניות ושום.
חשיבות החדשנות הקולינרית
מנהלי מחקר ופיתוח של מותגים בינלאומיים של רשתות פיצות בינלאומיות מקבלים תגובות רבות מהזכיינים שלהם, ובהתאם מקפידים באופן קבוע על חידוש ופיתוח תפריטים חדשים לפיצריות הרשת.
חווית הזיכיון
אספקת מזון מהיר הוא יתרון גדול, אבל מה בעצם כרוך בניהול זיכיון של משלוחי פיצה באשקלון? עובדה בלתי נמנעת שיש להודות בה, שנוגעת לכל זיכיון של מזון מהיר היא השעות הלא-חברתיות. ברור שערבי חמישי, שישי ושבת הם הלילות העמוסים ביותר בשבוע, אז יש להיות מוכנים לעבוד בסופי שבוע. שעות המפתח של פיצרייה שמספקת שירותי משלוחים הן בין 16:00 ל-21:00 [אז] זה עסק של שבעה ימים בשבוע, לא יום ראשון עד חמישי, בעבודה מתשע עד חמש, וחשוב שצוות הפיצרייה ימנה אנשי מקצוע מנוסים בתעשיית המזון המהיר.
ההמלצה לזכיינים היא על ביצוע תוכנית הכשרה מקיפה של שלושה שבועות והכשרה שוטפת, על מנת שניתן יהיה ללמוד את העסק ולתפעל אותו היטב.